Системата NIBE Uplink става „APPLINK”

Животът вече е по-лесен за много инсталатори след въвеждането на системата NIBE Uplink, която свързва термопомпите с интернет. NIBE сега усъвършенства своята система с още една стъпка напред с пускането на приложение, включващо всички функции на NIBE Uplink ... плюс още няколко.

 

СТАРТИРАНА ПРЕЗ 2012 ГОДИНА, СИСТЕМАТА NIBE UPLINK се нуждае само от широколентова връзка, за да е свързана с интернет. Това позволява на собствениците на имотите и монтажниците да наблюдават лесно дистанционно термопомпите, както и да правят необходимите настройки. Системата NIBE Uplink app сега допълнително улеснява това.

„Приложението е разработено за оптимално използване дисплея на смартфона на потребителя”, казва Андреас Джонсон, Продуктов мениджър в отдел Геотермална енергия за отопление в NIBE AB. Нещо повече, не е необходимо да влизате в системата всеки път след първоначалното вписване. Просто кликнете върху иконата и ще стигнете директно до термопомпата си.

Друго предимство е, че приложението може да изпраща уведомления директно за ситуации,  като аларма. Обичайно е уеб-базираните решения да изпращат имейл, но хората със забързано ежедневие не могат да проверяват входящата си поща непрекъснато.

Уведомление ще бъде изпратено директно до смартфона ви, когато алармата изгасне. 

За да използвате приложението, трябва да имате акаунт в NIBE Uplink. Можете да си откриете акаунт просто като посетите www.nibeuplink.com.

След това изтеглете безплатното приложение от  App Store или Google Play, както за устройства iPhone, така и за Android.