Продукти

No flashplayer installed. Click here to download.;

Термопомпи за геотермални източници

Термопомпи, използващи земята или подпочвените води като източник на енергия. Чрез инсталиране на геотермална помпа NIBE намалявате с 80% енергийните си разходи за отопление.

Със системата геотермални топлинни помпи имате възможност да инсталирате в дома си активно или пасивно охлаждане...

Повече информация за Геотермални помпи NIBE


Термопомпи въздух/вода

Погледнете през прозореца, какво виждате? Това което ние в NIBE виждаме е безплатен източник на енергия - въздухът. В сравнение с други отоплителни системи , термопомпите NIBE серия "въздух/вода" Ви осигуряват 65% по-ниска консумация на енергия за отопление.

Ако нямате възможност за сондиране или полагане на хоризонтални колектори, то решението за Вашия имот е термопомпа NIBE въздух/вода.

Повече информация за Термопомпи NIBE въздух/вода

 

Котли NIBE

Горивата и електричеството се предполага, че са най-удобните форми на енергия. За тези, които нямат нищо против да прекарват малко време над тяхната система за отопление, пелети и дърво са отлични възможности по отношение на топлина и спестявания. Пелетите и дървата са природосъобразни алтернативи, тъй като не допринасят за парниковия ефект.

Повече информация за Котли NIBE


NIBE Uplink

Чрез Интернет и NIBE Uplink можете да получите бърз обзор на текущото състояние на термопомпата и отоплението в имота ви. Получавате добър цялостен изглед, в който можете да следите и управлявате отоплението и производството на топла вода посредством iPad, iPhone и компютър. Ако възникнат нарушения в работата на системата, получавате предупреждение по имейл, което ви позволява да реагирате бързо.

Повече информация за NIBE Uplink